0.00грн.
Зробити замовленняSplenda Minis 100 індивідуальних таблеток на основі сукралози. Одна таблетка сукралози дорівнює одній чайній ложці цукру (5 г), але без калорій.
Рекомендується зберігати у прохолодному сухому місці.
Еквівалентність насолоди 1 таблетка S..
309.00грн.
До кошика Цукрозамінник Splenda сукралоза 500 таблеток.
Кожна таблетка цукрозамінника Splenda minis така ж за солодощами, що й чайна ложка цукру (5 г), але ще й без калорій.
Нова таблетка меншого розміру з таким чудовим смаком, без калорій, в..
698.00грн.
До кошика 
Splenda (сукралоза) шкідлива для вас?
Ні! Експерти і органи з безпеки харчових продуктів погоджуються, що Splenda сукралоза абсолютно безпечний і може допомогти людям керувати своїм здоров'ям. Не вірте міфам, тому що наука повідомляє нам факти.
Ні для кого не секрет, що у нас є проблема з додаванням цукру в США. Насправді, Консультативний комітет з дієтичним рекомендаціям - група, що відповідає за надання інформації і рекомендацій, які допомагають формувати дієтичні рекомендації для американців, - недавно повідомив, що середній американець отримує близько 13% від їх загальної добової калорійності з доданих цукрів. Це становить понад 1800 калорій в тиждень тільки через додавання цукру, а це більше калорій, ніж може знадобитися більшості людей за день. Крім того, за даними Центру з контролю за захворюваннями, більше 70 відсотків американців мають надлишкову вагу або ожиріння, що є основною причиною діабету 2 типу, і приблизно у 88 мільйонів дорослих американців - більш ніж 1 з 3 є предиабет.
Коротше кажучи, доданий цукор викликає у нас нудоту, але Splenda тут, щоб допомогти. Дослідження показують, що альтернативні цукрозамінники, такі як Splenda, можуть допомогти людям схуднути за рахунок зменшення кількості небажаних калорій з доданих цукрів без шкоди для смаку. Крім того, Splenda може бути корисним інструментом для людей, які страждають на діабет, оскільки він не впливає на рівень цукру в крові - одна з багатьох причин, за якими Splenda є брендом замінників цукру №1, рекомендованим медичними працівниками, і безпечно використовується мільйонами людей по всьому світу більше 30 років. Читайте далі, щоб дізнатися більше про поточну ситуацію з цукром в США і про те, як Splenda може допомогти вам у досягненні ваших цілей щодо здоров'я.
Розуміння того, як Splenda може допомогти зменшити додавання цукру.
У нещодавно опублікованому Керівництві по харчуванню для американців на 2020-2025 роки визнається, що доданий цукор повинен бути обмежений в здоровому харчуванні. Хоча це відмінний крок до того, щоб спонукати людей споживати менше доданого цукру, реальність така, що ми не дотримуємося поточні рекомендації щодо зменшення доданого цукру до менш 10% від загальної кількості щоденних калорій.
Графік процентного перевищення меж доданого цукру
Дані Керівництва по харчуванню для американців на 2020-2025 роки (DGA) показують, що американці перевищують рекомендацію по утриманню добового споживання калорій з доданих цукрів нижче 10%.
Крім очевидних винуватців, таких як солодкі частування та газовані напої, доданий цукор увійшов в багато повсякденні продукти, і багато людей можуть навіть не усвідомлювати, скільки доданого цукру вони фактично споживають протягом дня. Підсолоджувачі Splenda служать альтернативою цукру, зменшуючи кількість небажаних калорій з доданих цукрів без шкоди для смаку. Наприклад, ви можете економити більше 200 калорій щотижня, використовуючи Splenda для підсолоджування ранкової кави. Гранульований підсолоджувач Splenda також можна використовувати для випічки і приготування їжі, і він вимірює чашку за чашку, як цукровий пісок.
Додана діаграма цукрів
Цукрові напої, десерти і солодкі закуски - ключові джерела доданого цукру.
Дослідження показують, що сукралоза (як і Splenda) безпечна.
Хоча дослідження про сахарозаменителях, таких як Splenda, часто спотворюються і сенсаційні в засобах масової інформації, проста правда полягає в тому, що багато років тому органи охорони здоров'я по всьому світу, включаючи Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США, Всесвітня організація охорони здоров'я , Європейське управління з безпеки харчових продуктів і Міністерство охорони здоров'я Канади, прийшли до висновку, що сукралоза, основний інгредієнт Splenda Original, і інші підсолоджувачі безпечні у використанні.
Фактично, сукралоза схвалена для використання в більш ніж 80 країнах, використовується для підсолоджування більше 4000 продуктів харчування і напоїв і навіть надає солодкість деяких ліків і лікувальним продуктам харчування. У недавно випущених дієтичних рекомендаціях для американців на 2020-2025 роки також відзначається, що замінники цукру, такі як Splenda, можуть бути ефективним інструментом для контролю ваги, оскільки вони знижують загальне споживання калорій.
Маючи це на увазі, давайте розглянемо деякі з найбільш поширених міфів про Splenda і розвінчаємо їх за допомогою золотого стандарту наукових доказів.
Поширені міфи про Splenda
Міф 1: Splenda змушує вас набирати вагу.
Помилковий!
Недавні дослідження показали, що вживання солодких продуктів, таких як підсолоджені Splenda, насправді може зменшити потребу в додаткових солодощах, а також додати різноманітності і аромату до їжі і напоїв. У свою чергу, це може допомогти людям контролювати свою вагу, знизити спожитий калорій з доданих цукрів і контролювати рівень цукру в крові.
Отже, насолоджуйтеся Splenda в ранковому кави, використовуйте його для випічки і приготування їжі, посипавши фруктами, йогуртом, пластівцями і багатьом іншим, щоб задовольнити свою пристрасть до солодкого без зайвих калорій.
Міф 2: Splenda викликає рак.
Помилковий!
У 2019 Міжнародне агентство з вивчення раку (IARC) повідомило, що тести на безпеку сукралоза не показали ніякої шкоди, якщо подивитися на рівні споживання, які набагато перевищують те, що більшість людей насправді їдять або п'ють. 8 Американське онкологічне товариство також повідомляє, що немає чітких доказів того, що альтернативні підсолоджувачі в кількостях, зазвичай споживаних в раціоні людини, викликають рак.
Міф 3: Splenda викликає діабет.
Помилковий!
Навпаки, безкалорійні підсолоджувач Splenda - відмінний варіант для людей з діабетом, оскільки він не містить калорій і не впливає на рівень цукру в крові 13, 9, тоді як цукор викликає раптовий стрибок рівня цукру в крові. Американська діабетична асоціація пише, що підсолоджувачі, такі як Splenda, «є чудовою альтернативою цукру, оскільки потенційне зниження калорій і вуглеводів може привести до довгострокового поліпшення рівня цукру в крові, ваги і / або кардіометаболічного здоров'я (подумайте: серця і обміну речовин)». 7
Міф 4: Splenda підвищує рівень цукру в крові.
Помилковий!
Недавні дослідження показують, що у людей з діабетом і без нього підсолоджувачі, такі як Splenda, не роблять негативного впливу на рівень цукру в крові.
Міф 5: Splenda шкодить здоров'ю кишечника.
Помилковий!
Ретельний науковий огляд в 2018 року не виявив ніяких доказів негативного впливу на здоров'я кишечника таких сахзамов, як Splenda. Швидше, дослідники представили чіткі докази того, що зміни у виборі продуктів харчування, не пов'язані з використанням альтернативних підсолоджувачів, ймовірно, є основними детермінантами змін кишкових бактерій.
В цілому експерти сходяться на думці, що сукралоза, така як Splenda, можна використовувати для зменшення кількості доданого цукру і досягнення більш здорового способу життя без шкоди для чудового смаку. Не дивно, що Splenda це бренд підсолоджувачів №1, рекомендований лікарями і дієтологами. Щоб дізнатися, як насолодитися Splenda, ознайомтеся з сотнями наших рецептів смачних страв і напоїв.
Згорнути